Забавления, които трябва да опитате

dinner party name game

Желанието на всяка добрата домакиня е да се представи отлично и да се погрижи за доброто настроение на гостите . Приготвянето на храната, поднасянето на напитки и подредбата на масата са само част от нещата с които трябва да се справи , когато посреща гости. 

За да се справите отлично като домакиня, ви предлагаме някои игри и забавления, с които може да разведрите обстановката и да осигурите приятна атмосфера за Вашите гости:

ПОЗНАЙ ИЗВЕСТНАТА ЛИЧНОСТ

Тази проста игра изисква много малко време и усилия. Напишете на лист имената на няколко (в зависимост от броя на гостите) известни личности. Тези хора могат да бъдат реални или герои от книги и филми, важно е да бъдатдобре известни на всички.

Поставете по едно листче пред всеки гост, като се уверите, че няма да види написаното име. Всеки гост, показва своето листче на останълите,  без себе си. Той трябва да познае коя е известната личност, като задава различни въпроси свързани с нея на останалите.

Разпечатай и нарежи нашият Списък с известни личности.

ИГРА СЪС СНИМКИ

Направете вечерта запомняща се във всяко отношение. Направете оригинални и смешни снимки с вашите гости, като ползвате камерата на мобилните си телефони.

Направете си смешни и забавни снимки, които по- късно може да разгледате и да се забавлявате заедно. Снимките са чудесен спомен, а когато са смешни- гарантират доброто настроение.

Вземете някои идеи от списъка с нашите предложения.

 

ПОЗНАЙ ВИНОТО

Помолете гостите предварително да донесат по една бутилка вино- без етикет. Целта на играта е да се познае вида на виното. Можете да предложите като награда за победителя бутилка вино. Не забравяйте да поднесете вината в идеално чисти и незапотени чаши, за да могат вашите гости да се насладят напълно на играта.

За да бъде играта по- интересна, вземете идеи от нашия списък с предложения.

ВЕЧЕРЯ С ПРИЯТЕЛИ

Фенове на кулинарни TV програми може би се досещат за правилата на играта. Защо не пресъздадете едно такова шоу у дома си? Предложете да бъдете домакин и се позабавлявайте заедно с вашите приятели. Нека всеки донесе по нещо приготвено вкъщи.  Когато започнете да се храните, всеки трябва да оцени ястията на другите по следните критерии:

  • Приятен вид
  • Качество
  • Сложност на приготвяне
  • Оригиналност

Ако желаете, бихте могли да заснемете вечерята, за да показвате на други приятели и роднини. Също така бихте могли  да съберете скромен бюджет, за да наградите победителя.