Стил на масата

Разгледайте статиите по- долу и вижте творческите идеи и съвети на Finish за постигане на перфектна домашна обстановка.

 

Забавления, които трябва да опитате

dinner party name game

Вижте някои интересни и забавни игри и забавления, които разведрят обстановката и ще повдигнат атмосферата по време на вечеря.

Основни правила за подреждане на масата

Full place setting with cutlery

Разгледайте нашите топ съвети за организиране на перфектни вечерни партита и официални вечери. Интересни предложения които сме избрали за Вас, ще ви помогнат да организирате перфектни вечери, които ще помните дълго.

Есенен пикник : как да организираме пикник през есента

Plate With Leaf And Red Ribbon

Finish ви предлага своите съвети за организране на перфектен есенен бюфет сред природата. Вижте съветите за оригинално меню, страхотна атмосфера и много игри и забавления.

Как да организираме незабравимо парти?

Place setting with graduation napkin

Разгледайте съветите на Finish и научете как да се превърнете всеки един повод в незабравим и весел празник. Предлагаме Ви практични съвети за подреждане на масата, оригинални украси и малки хитрини за перфектно събитие.

Организиране на парти : Как да организирате успешно парти

Dinner party toast

Finish Ви предлага полезно ръководство за планиране на успешно вечерно парти. Следвайте лесните стъпки от нашето ръководство и се насладете на вечерта.

Повече оригиналност

BBQ sauce bottles

Превърнете обикновенното барбекю на открито в изискано соаре следвайки съветите на Finish.

Идеи за семеен великденски обяд

Egg Place Setting

Throw a fantastic family Easter Sunday with this Finish guide, covering everything from table presentation and menu choices to fun and games.

СПЕЧЕЛИ с Vanish, Calgon, Cillit Bang, Finish и/ или AirWick в магазини Елитис в периода 03 декември 2015 г. – 10 януари 2016 г.

СПЕЧЕЛИ С AIRWICK И/ ИЛИ CALGON В МАГАЗИНИ КАУФЛАНД В ПЕРИОДА 02 - 15 НОЕМВРИ 2015 Г

Приготвяне на изискана лятна вечеря

Spanish themed place setting with bread and salsa

Удобното ръководство Finish ще ви помогне да постигнете зашеметяваща успех при приготвянето на изискана лятна вечеря в няколко лесни стъпки.

В испаниски дух

Tapas In Bowls

Направета страхотна вечеря в испански стил за Вашето семейство и приятели. Забавлявайте се по испански с нашите предложения и съвети.